Tuesday , September 2 2014
MESTI BACA

Themes wordpress

mencari themes yang boleh digunakan di wordpress..adoi…macam2 jenih theme ada..ada yang dapat free dan ada yang berbayar. Hasil yang terbaik sudah tentu yang berbayar. Cantik juga theme yang berbayar ni..

bila beli theme,.kena luangkan masa pulak untuk setting..ada keja lah.sempat ke nak buat semua tu..atau lebih berbaloi pakai theme yg dah sedia ada..tapi rasa macam jemu pulak..asyik ngadap benda yang sama.

nak beli theme pun bukan boleh main pakai sebat je..mesti ada pengetahuan juga.maksudnya kena berguru jugak la…nak cari guru yang iklas ni memang susah..nak cari guru yang beri perkhidmatan percuma..susah juga tu

teringat mula-mula nak cari company mana yang elok untuk beli domain..amik masa dua tiga hari juga untuk servey. sekarang rasa macam nak tambah lagi pengetahuan tentang theme.themes mana yang terbaik untuk digunakan.syarikat mana jual themes di Malaysia ni. Harga normalnya berapa,berapakah harga pasaran untuk themes ni.

Tapi untuk penggunaan themes, tiada paksaan pun. ikut diri sendiri,rasa nak belajar, boleh mencuba beli. nak belajar guna yang percuma pun boleh.Ada ja yang sudi bagi themes secara percuma di Malaysia ni.

Belum cukup ilmu untuk menjadi blogger yang terbaik. nak dapat ranking blogger terbaik walaupun number 100 belum layak. Top 10 blogger terbaik Malaysia lagi lah tiada harapan. Tapi akan usaha untuk menjadi yang terbaik. Jadi blogger bukan untuk orang kenal , bukan untuk tunjuk pandai. Tapi belajar bagaimana cara menjadi seorang blogger.Tak salah kot..Bukan mengejar ranking 10 blogger terbaik Malaysia.Tapi untuk belajar dunia blog

5 comments

  1. kita pakai themes sedia ada je.. hihi. pastu edit sikit sikit. :)
    naddy recently posted..kelip kelip kusangka api.My Profile

  2. themes boleh cari kat install themes.
    cuma ikut kesesuaian blog kita sendiri.
    Khairil Mazri recently posted..Malaysia Dilanda Tsunami Banglasia?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Koleksi Banner

Scroll To Top
Info Tambahanclose