Azam Tahun Baru 2013

Azam Tahun Baru 2013 , dah bersedia belum untuk menghadapi tahun 2013. Binalah azam betul-betul untuk kebahagiaan diri sendiri. Binalah azam untuk diri sendiri , keluarga , agama , masyarakat , bangsa dan untuk negara kita sendiri..:) Semoga azam Tahun Baru 2013 ni akan membuatkan anda seorang yang hebat , hebat segalanya.

tahun baru 300x224 Azam Tahun Baru 2013

Kerajaan pun dah bentangkan budget 2013 . Belanjawan 2013 dibentangkan untuk kegunaan WargaNegara Malaysia sendiri. Nama pun belanjawan kerajaan Malaysia.huuhu. Kegunaan belanjawan tersebut untuk menguruskan kewangan negara untuk tahun 2013. Tetapi ada juga yang dah dijalankan.seperti contoh peluang sambung belajar oleh kakitangan awam. jadual Gaji bulanan 2013 pun dah mula diedarkan…Boleh semak sendiri.Maknanya azam tahun Baru 2013 kerajaan Malaysia akan cuba dilaksanakan atau ditunaikan.Bukan sekadar azam semata mata azam.

Berbalik azam tahun baru 2013 ni , untuk diri sendiri mestilah untuk terus belajar mencari ilmu..Ilmu yang dicari sudah pasti untuk bekalan kegunaan di dunia dan juga akhirat. Mencari rezeki yang halal untuk kegunaan diri sendiri,keluarga dan masyarakat.Jangan lupa zakat .! Zakat untuk membersihkan harta kita sendiri .. Zakat yang nak cuci setiap pendapatan kita. Untuk kegunaan yang lebih memerlukan.( agama + masyarakat + diri sendiri ).Cuba menjadi tangan yang memberi .Kuatkan azam , tabahkan hati dan penuhi apa yang dikehendaki.Semoga azam tahun 2013 ni terlaksana .

Selamat menyambut tahun baru 2013 dengan sambutan yang penuh dengan persediaan.Pada tahun 2013 akan berlaku kejayaan dan kecemerlangan.Kejayaan dan kecemerlangan untuk kebahagian kehidupan sendiri.

P/s : Kita tengok di akhir tahun 2013 nanti , adakah azam tahun baru 2013 hanyalah sekadar azam tahun baru atau azam yang dilaksanakan dengan jayanya. Lambaian 2013 semakin hampir.

www dot SENDIRI dot net

Trackbacks

  1. [...] Kalendar Tahun 2013 . Rancang lah sebaik mungkin Dah buat Azam tahun 2013? Bila dah ada azam, mesti perjalanan disusun rapi. Bagi pelajar atau guru dan juga ibu bapa yang [...]

  2. [...] pula dengan anda ? Apa langkah permulaan anda pada tahun 2013.  Apakah perubahan yang anda lakukan pada tahun 2013 . Apa jua langkah yang anda ambil , anda akan [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Info Tambahanclose